Menu Sluiten

Smart Building

"steeds meer een kenmerk van goed werkgeverschap”

Smart Building

"steeds meer een kenmerk van goed werkgeverschap”

Smart Building

De technologieën die wij gebruiken zorgt niet alleen thuis voor comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, maar wordt ook ingezet in de woningbouw, hotels, kantoren of industrieprojecten van welke aard dan ook. De schaalbare structuur van de besturingsmodule en de talrijke open interfaces biedt u de perfecte oplossing voor uw woon- en commerciële projecten.

KANTOOR & BEDRIJF

In een slim bedrijfspand worden bijna alle taken rondom toegang, veiligheid en energie-efficiëntie volledig geautomatiseerd.

SMART HOME

In een smart home worden taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie geautomatiseerd.

HORECA

In de horeca is de eerste indruk cruciaal. Zet dus uw hotel of restaurant in de schijnwerpers met onze Smart Building technologie..

Wij gebruiken kwaliteit technologieën die zich door de jaren heen als betrouwbaar hebben bewezen. Denk hierbij aan siemens, zij zijn dé marktleider als het gaat om automatisering. 
Wederom kiezen onze Ingenieurs voor Siemens, als partner in de wereld van de Smart Building.

Video afspelen

Kantoor & Bedrijf

In het gebouw van de toekomst draait alles om het welzijn en comfort, maar ook om de veiligheid en gezondheid van de mens. Door de integratie van gebouw- en energietechnologie en de koppeling met de cloud gaan gebouwen een belangrijke bijdrage leveren aan een verbeterde productiviteit en de energietransitie. “Smart buildings reduceren niet alleen de kosten voor energie en assetmanagement, maar worden ook steeds meer een kenmerk van goed werkgeverschap”

Smart HOME

Met zoveel oplossingen op de markt die beweren uw woning intelligent te maken, kan het soms moeilijk zijn om de juiste te kiezen. De Smart Home oplossing die SATRIX biedt staat niet gelijk aan ingewikkelde bedieningspanelen om uw verlichting in te schakelen. In tegendeel, het weet uit zichzelf wat te doen en voert zelf duizenden handelingen per jaar uit voor u en uw gezin. Het zorgt voor de verwarming, de verlichting, de zonwering en zoveel meer – dit alles volledig automatisch. 

Video afspelen

Uw Smarthome met LOXONE

Uw intelligente woning weet wat u wilt, op elk moment van de dag, waar u ook bent. Het weet van welke lichtstemming u houdt tijdens het koken, het spelen of het relaxen. Het kiest voor u uit 1001 mogelijkheden. Het speelt uw muziek: overal hetzelfde of in elke ruimte iets anders. Dit alles waar en wanneer u wilt. Lichtstemmingen zorgen voor de ideale atmosfeer.

Verlichting

Zo veelzijdig als het leven zelf. Het heeft een grote invloed op ons welzijn. De juiste verlichting is daarom des te belangrijker.

Zonwering

Zorgt voor meer dan alleen bescherming tegen de zon.Gegarandeerd de perfecte oplossing.

Klimaatregeling

Vrij van gedachten of handelingen over temperatuur. Optimaal ruimteklimaat dankzij intelligente sturing van de verwarming, koeling en ventilatie

Multimedia

Voor het perfecte samenspel van video, audio en veel meer. Luister naar uw persoonlijke muziekcollectie, muziekdiensten of stream met uw smartphone.

Veiligheid

Waakt over iedereen en over zichzelf. Het detecteert waterlekken, waarschuwt voor gevaren zoals vuur, rook en ongewenste bezoek.

Energie

Zet een rem op uw energiekosten. Alle handelingen – van zonwering tot verwarming, van koeling en ventilatie tot verlichting – werken perfect samen om energie optimaal in te zetten.

Contact

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bellen