Menu Sluiten

Smart Industry

Software

SMART INDUSTRY

SOFTWARE ENGINEER

Een juiste en betrouwbare werking van uw machines wordt voor een belangrijk deel bepaald door de software in de besturingssystemen.

SUPPORT ENGINEER

Door de toenemende complexiteit van besturingsinstallaties moet steeds vaker een beroep worden gedaan op deskundigen. SARIX biedt u die extra ondersteuning

Software EngineerING

Wij ontwikkelen besturingssoftware voor machinebesturingen in allerlei sectoren. Onze engineers inventariseren de door u gewenste functionaliteit en leggen deze vast in een Functionele Specificatie. De Functionele Specificatie wordt door onze goed opgeleide software engineers vertaald naar applicatiesoftware.

Video afspelen

SUPPORT ENGINEER

SOFTWARE SUPPORT

Een wijziging in de besturingssoftware of ondersteuning waarbij een software engineer nodig is i.v.m. storings-complexiteit.

MAINTENANCE SUPPORT

Heeft u geen eigen Technische Dienst of een capaciteitstekort. SATRIX kan daar waar gewenst, haar engineer integreren.

Cloud Diensten MIDDELS VPN

Met de cloud oplossing die wij bieden kunnen wij u op afstand ondersteunen, dit noemen wij remote support.
Naast dat wij remote support kunnen bieden, hebben wij ook de service, met behulp van machine data, uw proces te analyseren en optimaliseren. Wij kunnen bijvoorbeeld storingscodes en de performance weergeven in deelbare dashboards. Onderneem pas actie wanneer het nodig is en voorspel onderhoud met alarmen, ontvang meldingen op uw smartphone, tablet of op uw computer. Er kan ook gebruik gemaakt worden van onze 24/7 supportdienst waarbij onze monteurs en engineers dag en nacht voor u klaarstaan.

REMOTE SUPPORT

PLC’s, HMI’s, industriële PC's, robots en overige besturingscomponenten verbinden wij met de industriële VPN router. Wanneer deze via 4G, Wi-Fi of lokaal bedraad netwerk aan het internet is verbonden, zet de industriële VPN router een veilige, uitgaande VPN verbinding op en kunnen wij meekijken zodra u ons nodig heeft.

Bellen